ADSENSE

  Sigura, si probabil cea mai buna metoda de a face bani cu ajutorul unui site sau blog este Adsense, un serviciu oferit de compania Google,... .
  Probabil ca navigand pe internet observati, pe diferite site'uri, reclame la diferite servicii, produse, sau pagini web, exact despre acest tip de reclame vom vorbi in acest articol.

  Daca detii un site/blog, si afisezi pe el aceste reclame, de fiecare data cand un vizitator da click pe una dintre acele reclame tu vei primi o suma de bani.
  Suma difera in functie de tipul reclamei, reclamele pot fi text sau imagine, si de diferite dimensiuni. Vei primi un procent mai mare de bani din click'urile pe reclamele de dimensiune cat mai mare si de tipul imagine,.. .
  Sumele, de obicei sunt de la cativa centi la cateva zeci de centi pe click, nu sume incredibile, dar daca detii un site/blog ce are un numar mare de vizitatori unici pe zi, sansele sa faci bani sunt destul de mari.
  Chiar pe acest blog puteti observa cum arata aceste reclame de la Adsense, afisate in dreapta,... .


  Primul pas pentru a putea castiga bani cu acest serviciu este acela de a deveni partenet Google,... . Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular chiar pe www.adsense.com si in cateva saptamani vei primi raspuns de la echipa Google. Desigur ca trebuie sa respecti cateva conditii pentru a deveni partener, in primul rand continutul textului sa fie original,.. . Un continut original te va ajuta foarte mult, in primul rand Google search iubeste continutul original si il afiseaza de fiecare data cand un cuvant cheie este cautat.
  Inca o cerinta pe care trebuie sa o respecti este tipul paginii, va trebui sa iti optimizezi site'ul in asa fel incat sa arate ca un site normal, nu incarcat cu tot felul de "chestii".


  Sunt persoane din Romania care castiga prin Google Adsense si mii de dolari pe saptamana, desigur, detin site'uri cu un trafic imens.
  Regula de baza pentru a castiga cu Adsense este ca trebuie sa te ocupi de acesta afacere destul de mult, sa aduci materiale noi in fiecare zi, sau macar sa incerci, doar asa vei atrage publicul spre pagina ta, iar castigurile vor creste semnificativ.
  Noi materiale despre Google Adsense vor fi realizate in curand,.. .
  Numai bine si nu uitati sa faceti bani !!!