Tot ce trebuie sa stii despre cryptomoneda Elrond (EGLD)

Ce este Elrond?


Elrond este o nouă platformă blockchain care promite să ofere un randament ridicat, latență scăzută și scalabilitate, menținând în același timp securitatea și accesibilitatea. Proiectul a fost lansat de o echipă de antreprenori și dezvoltatori cu experiență, condusă de Beniamin Mincu. Moneda nativă a lui Elrond se numește egold (EGLD) și se tranzacționează în prezent pe o serie de burse.



Ce problemă rezolvă Elrond?


Elrond își propune să rezolve problemele de scalabilitate care afectează actualele platforme blockchain precum Ethereum. Echipa a dezvoltat un nou algoritm de consens numit „Adaptive State Sharding” care ar trebui să permită platformei să proceseze până la 10.000 de tranzacții pe secundă. În plus, Elrond intenționează să folosească „Secure Proof of Stake” (SPoS), ceea ce va face platforma mai sigură și mai eficientă din punct de vedere energetic decât alte platforme blockchain Proof of Work (PoW) sau Proof of Stake (PoS).


Care este viziunea lui Elrond?


Viziunea lui Elrond este de a deveni „blockchain-ul la scară internet” care permite „o economie fără frontiere fără intermediari”. Echipa intenționează să realizeze acest lucru făcând platforma mai accesibilă și mai ușor de utilizat decât platformele blockchain actuale. În plus, Elrond intenționează să ofere o serie de caracteristici și servicii care îl vor face mai atractiv pentru companii.


Echipa din spatele proiectului Elrond (EGLD)


Proiectul elrond este un proiect de dezvoltare web care vizează industria comerțului electronic.


Proiectul Elrond își propune să creeze o economie digitală în care descentralizarea și scalabilitatea sunt părți integrante ale infrastructurii blockchain. Elrond permite utilizatorilor să creeze noi active, aplicații descentralizate și să efectueze tranzacții cu costuri reduse. Proiectul este, de asemenea, unic prin faptul că acceptă dApps de nivel enterprise, permițând în același timp extensii și oferind trei limbaje de programare de utilizat.


Ecosistemul Elrond include peste 100 de proiecte, inclusiv stablecoins, portofele, validatori și furnizori de plăți. Elrond se integrează și cu proiecte financiare descentralizate precum Orion și Reef, în timp ce alte proiecte construite pe blockchain includ UTU și ARPA.


În esență, Elrond este un software bazat pe blockchain care recompensează participanții la rețea cu putere de calcul pentru a sprijini un sistem de contract inteligent pe care dezvoltatorii îl pot folosi pentru a crea aplicații și active descentralizate.


Proiectul elrond este un proiect de dezvoltare web care vizează industria ospitalității.


Beniamin Mincu: Încă de la început, Elrond s-a concentrat pe dezvoltarea tehnologiei din spatele monedei eGold, mai degrabă decât pe partea financiară/de investiții, care desigur poate aduce beneficii. Recomandăm investitorilor să facă acest pas educațional și informativ, care le va oferi posibilitatea de a înțelege elementele cheie care pot sta la baza investiției lor.


Aplicația noastră de plată digitală Maiar, schimbul descentralizat Maiar Exchange, incubatorul de proiecte inovatoare Maiar Launchpad sunt doar câteva dintre cele mai puternice instrumente care aduc ecosistemul Elrond în prezent.


Cel mai cunoscut proiect cripto din România, Elrond, a fost lovit de un glonț: un grup de atacatori a descoperit o vulnerabilitate în platformă și a furat 110 milioane de dolari. După ce a declarat „stare de urgență”, Elrond a găsit problema și a repornit Maiar Dex. Fondatorul Elrond: „Am recuperat 95% din fondurile noastre”


Echipa din spatele proiectului elrond este o echipă multinațională de dezvoltatori, designeri și marketeri.


Elrond este format dintr-un grup de antreprenori cu experiență, ingineri și cercetători cu cunoștințe extinse (c: deținute) în spațiul blockchain și companii precum Microsoft, Google, Intel sau NTT DATA. Echipa include doi doctoranzi în programare și inteligență artificială, mai mulți câștigători ai olimpiadelor de informatică, matematică și inteligență artificială și membri ai echipei de bază NEM.


Echipa de dezvoltare Elrond folosește un sistem de recompense pentru implicarea continuă a comunității și creșterea ecosistemului Elrond. În plus, grupul este interesat de interacțiune continuă și cuprinzătoare; activități regulate pentru a consolida comunitatea noastră.


Beniamin Mincu: Valoarea unei criptomonede poate proveni dintr-o combinație a trei elemente: utilitate, potențial, societate. Monedele utilitare sunt folosite în economia digitală unde este necesar accesul la anumite servicii sau funcții. De exemplu, EGLD (sistemul de criptomonede lansat de Elrond România - n.r.) necesită plata tranzacțiilor din rețeaua Elrond și MEX pentru a participa la platforma Maiar Exchange. Tokenurile cu potențial sunt legate de proiecte aflate în stadiu incipient care construiesc infrastructura și aplicațiile necesare sau dorite și care vor fi utile mai târziu. Un exemplu este RIDE de la holoride dezvoltator de experiență virtuală auto, care promite să schimbe fundamental experiența pasagerilor din transport. Moneda socială se bazează pe capacitatea creatorilor de a capta imaginația spectatorilor prin conținut interesant, idealuri comune sau alte astfel de elemente intangibile, iar comunitățile de pe internet persistă în principal prin intermediul platformelor de social media. Un exemplu aici este Dogecoin, o monedă inspirată de câini care a început ca o glumă, dar a atras și atenția lui Elon Musk.

1 comentarii:

Bună ziua și bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | și aveți un împrumut în contul dvs. în 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de împrumut în întreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro și acordăm împrumuturi la o dobândă mică de 3% pe an. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Recunosc faptul că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza rata mare a dobânzii, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie

Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? - Trimite un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiți un răspuns imediat

Familia, prietenii și colegii tăi nu trebuie să știe că nu dispuneți de numerar, doar scrieți-ne și veți primi un împrumut.

Libertatea ta financiară este în mâinile tale!!

Reply

Trimiteți un comentariu