Cati bani poti sa faci din YouTube

Sunt mulți bani de făcut de pe youtube.


Am vorbit deja despre modul în care algoritmul YouTube favorizează canalele cu mulți abonați expunându-l unui public mai larg. O parte din acest lucru are legătură cu locul în care aceste canale se situează în căutări. Este așa, să presupunem că dețineți un restaurant cunoscut pentru gătit cele mai proaspete legume. Dacă canalul YouTube al companiei dvs. are mai puțini abonați decât lingura de grăsime în jos, videoclipurile lor vor apărea mai mult în căutări decât ale dvs., chiar dacă salata dvs. de iarnă ar putea converti cele mai violente carnivore. Deci, indiferent cât de bun este conținutul dvs., cu un număr redus de abonați, riscați să pierdeți afacerea cu o marcă mai mică.





Cu doar un search pe internet, în funcție de nișa aleasă și produsele pe care intenționezi să le promovezi, vei găsi o mulțime de site-uri web, advertiseri, companii, interesați în a beneficia de publicitate, pentru a-și crește numărul de clienți și, implicit, de vânzări.


Există o mulțime de aspecte pentru SEO, cum ar fi scrierea de conținut, optimizarea titlurilor și titlurilor, cercetarea cuvintelor cheie și multe altele. Este imposibil să vorbești despre toate aici. Dacă doriți să aflați mai multe, puteți consulta acest articol despre SEO restaurant .


Poți câștiga mulți bani de pe youtube.


Desigur, toată lumea este interesată în primul rând de întrebarea, nu cum să faci bani pe YouTube, ci câți bani poți câștiga pe canalul tău. Am scris un articol separat despre asta, cu capturi de ecran, cu link-uri către surse, în care am spus cum să estimez rapid și fiabil câți bani aduce un canal proprietarului său și cât câștigă bloggerii video populari. Între timp, privind în viitor, pot spune că pe YouTube poți câștiga 20.000 de dolari pe lună sau mai mult, sau nu poți câștiga nimic.


Acest mod de a face bani pe canalul YouTube aduce cei mai puțini bani, poți câștiga mult mai mult chiar și pe un canal mic folosind programe de afiliere și vânzând propriile produse. Pentru a câștiga mulți bani pe canal în acest fel, ai nevoie de un număr mare de vizualizări. Cât plătește YouTube pentru un milion de vizualizări și cât câștigă YouTuberi diferiți pe canalele lor? 


Așadar, ești atras să câștigi bani pe YouTube. Din informațiile de mai sus, ați înțeles aproximativ ce trebuie să fotografiați. Și cum să fii plătit pentru asta. Ideea este mică - să creați un canal, să filmați un videoclip și să-l publicați și apoi să configurați generarea de bani.


Youtube este o modalitate excelentă de a-ți promova afacerea.


Dacă sunt îndeplinite toate condițiile, atunci întrebarea cum să primiți bani de la YouTube nu va cauza prea multe dificultăți. Trebuie doar să aplicați pentru un parteneriat cu o găzduire video populară. Va trebui să așteptați, deoarece cererea poate dura până la câteva luni să fie luată în considerare, deși cel mai adesea durează câteva săptămâni.


După cum am spus mai sus, câștigurile pe YouTube pot fi mult mai mari dacă conectați programul de afiliere al găzduirii video în sine. Cu toate acestea, nu este disponibil pentru toată lumea, deoarece trebuie îndeplinite o serie de condiții. De exemplu, pentru a avea 1000 de abonați și fiecare videoclip trebuie să aibă câteva mii de vizualizări.


Ca orice afacere, doriți să vă măriți linia de jos. YouTube este platforma perfectă pentru a converti potențialii cumpărători în clienți pentru viață prin împărtășirea videoclipurilor despre marca dvs. Totul duce la asta. Cu abonați YouTube gratuitți, puteți crea o viziune mai substanțială pentru afacerea dvs. De acolo, videoclipurile dvs. se pot răspândi în alte site-uri precum Facebook, și aveți șansa de a merge viral; și expunerea mărcii dvs. la milioane de consumatori. Ne-am uitat la alte beneficii, dar ceea ce toate motivele se reduce la este că creșterea numărului de abonați YouTube va duce la creșterea veniturilor din afaceri.

Trimiteți un comentariu