Cum sa realizezi o campanie de publicitate Google Ads

Planificați campania de anunțuri Google.


Grupurile de anunțuri din aceeași campanie vor avea aceleași setări ale campaniei, inclusiv numele campaniei, contul de comerciant, țara vânzării, filtrul de inventar și prioritatea campaniei. Dacă un produs este inclus în mai multe grupuri de anunțuri din cadrul aceleiași campanii, vom folosi numai cea mai ridicată sumă licitată setată în întreaga campanie. Aflați cum să creați o campanie pentru Cumpărături Google.





Deasemenea, în cazul în care cauți în mod repetat propriul anuntț cu ajutorul căutării Google , însă nu dai niciodată click pe acesta, este posibil să nu îl mai vezi deloc. Motivul este faptul că sistemul Google nu îți mai afișează anunțuri despre care consideră că nu îți trezesc interesul.


Anunțurile sunt afișate în funcție de intenția oamenilor, iar această intenție este studiată și învățată prin machine learning. Asta înseamnă că aceste campanii nu afișează anunțuri doar pentru că s-a căutat un anumit termen pe Rețeaua de Căutare Google și este relevant produselor magazinului.


Configurați contul Google Ads.


Pentru a începe să folosiți Google Ads, dați clic aici pentru a crea un cont. Procesul de configurare ghidată vă va ajuta să creați primul anunț în doar câțiva pași. Dacă aveți nevoie de asistență privind crearea contului, experții Google Ads vă stau la dispoziție pentru a vă configura noul cont și pentru a vă ajuta să creați prima campanie, fără costuri suplimentare.


Creați un cont Google Ads pentru a începe să vă adresați unor clienți noi prin anunțuri online adaptate la obiectivele și la bugetul companiei dvs. În acest ghid, vă vom prezenta procesul de creare a contului Google Ads și a primei campanii publicitare.


Să construiești corect un cont Google Ads de succes este exact ca și cum ai construi o casă - este una din regulile pe care le-am preluat încă în primii ani ai mei de activitate cu reclamele Google și nu pot să zic să există explicație mai potrivită. Aceasta se potrivește și pentru cazurile când începi pe un teren gol și construiești de la sol, fie că încerci să refaci temelia veche a unui cont.


Creați campania publicitară.


Apoi treci la Setările generale ale campaniei, unde poți denumi campania, alege o rețea (de exemplu, rețeaua de căutare) și alte setări, de exemplu, datele de începere și sfârșit ale campaniei, opțiunile URL și setările pentru ad-urile de căutare dinamică.


Pentru a adăuga o listă de remarketing în campania pe care ai creat-o deja, accesează secțiunea Instrumente, apoi în secțiunea Biblioteca comună selectează Manager publicuri. Apoi selectează lista de segmente de public pe care dorești să o adaugi și dă click deasupra listei de segmente de public Adăugați la ... și Grupuri de ad-uri. Acum selectează o campanie și adăugă lista de public în grupul de ad-uri. După ce dai click pe Următorul, setează targetarea către public în grupurile de ad-uri și Adaugă publicurile.


Meniul de navigare pentru crearea campaniei care apare pe măsură ce creați campania vă oferă o imagine de ansamblu asupra progresului creării și va atrage atenția asupra notificărilor pe care vă recomandăm să le rezolvați. Treceți de la o etapă la alta în meniul de navigare pentru a examina și a remedia cu ușurință potențialele probleme privind direcționarea, licitarea, bugetul sau alte setări ale campaniei. Aflați mai multe despre funcțiile care vă ajută să creați o campanie eficientă. 

Trimiteți un comentariu