Bani din clickuri

bani din click bani pe net
   Foarte multi promoveaza aceasta idee de afacere. Copii in general, adolescentii, cauta surse de venit pe care pot sa le obtina de pe urma internetului, insa metodele prin care diferite persoane fac bani din clickuri nu sunt adevarate si va voi explica in detaliu la ce se refera si de ce nu sunt de acord cu aceasta metoda inselatoare.



   Bani din clickuri, adevar sau minciuna ?


   Nu voi spune ca nu este adevarat, pentru ca daca este sa treducem exact termenul exact la asta se refera, si da, este posibil sa faci bani doar dand click, insa minciuna se afla ascunsa deoarece nu sunt prezentate anumite aspecte ale acestor afaceri inselatoare.
   In general afacerile de acest gen su site'uri pe care iti poti face un cont si apoi daca dai click pe o reclama vei primi o suma foarte mica de bani, de obicei un cent pe reclama. Ai cateva astfel de reclame pe zi si daca vrei sa faci bani te avertizez ca chiar daca dai click pe toate timp de o luna intrega nu vei atinge nici macar suma de 2 $. Pe internet sunt foarte multe dovezi de plata si comentarii ce sustin cu tarie acest fenomen, insa, cei care scriu toate astea sunt persoanele care vor sa profite de pe urma voastra.
 
   Persoanele care incearca sa va faca sa va inscrieti pe astfel de site'uri sunt persoane, care ulterios vor castiga sume foarte mici de bani de pe urma voastra. Sunt persoane ce va mint ca au castigat sume fabuloase, doar ca sa stranga persoane de pe urma carora sa castige cativa centi,... si chiar si aceste persoane isi vor da seama ca aceste sisteme de afaceri sunt foarte inselatoare si fara sens.

   Personal, am incercat si eu cateva site'uri de acest gen, dar acum trei, patru ani, cand aceasta "afacere" era noua si lumea nu prea stia despre ce este vorba. Pot sa spun ca din multitudinea de conturi pe care le-am avut am scos bani doar de pe unul, si mai anume doi dolari la care am muncit aproximativ doua luni si jumatate. Deci, in concluzie, nici nu este nevoie sa va inscrieti pe astfel de site'uri ca sa va convingeti apoi ca sunt inselatoare, deoarece este o pierdere din timpul dumneavoastra pretios,... timp pe care il puteti investi in alte afaceri ce pot fi desfasurate pe internet,... adevarate afaceri, dar care necesita munca, dar care produc si bani pe masura. In concluzie, banii din clickuri sunt doar o iluzie, un vis frumos ce nu va fi niciodata posibil.
   Mult succes ! Si nu uitati sa reveniti pe acest blog pentru a invata cum se fac afacerile pe internet.

5 comentarii

super afacere de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Metode cum sa faceti bani de acasa gasiti aici http://www.onbusiness.net76.net/

Reply

V-ati intrebat cum sa faceti bani pe net? Acesta este rasspunsul: http://www.marketglory.com/strategygame/crosman97 . Bani virtuali pot fi convertiti in bani reali!! Cu doar cateva minute pe zi poti ajunge la castiguri de 1000 EURO pe luna! Nu este usor ,dar cu rabdare si initiativa puteti ajunge sa castigati si mai mult! Pentru mai multe intrebari conectati-va pe link si imi da-ti mesaj pe cont!

Reply

Cel mai bun este http://www.clixsense.com/?r=8897732&s=101 dar si cu http://buxvertise.com/?ref=crisfaur am facut bani frumosi

Reply

Va invit sa facem bani impreuna!

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si astfel o sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii. Unele site-uri sunt vechi, dar exista pe net multe dovezi de plata, altele sunt mai noi, dar si ele platesc…asadar…..

Mult succes si inscrieti-va acum pe cat mai multe, fiindca merita!



http://www.clixsense.com/?6495624

http://okik.me/?ref=florin210673

http://ptc1.net/?ref=florin210673

http://clixten.info/?ref=florin210673

http://www.epicbux.com/?r=florin210673

http://r4bux.net/index.php?ref=florin210673

http://crisclix.com/?ref=florin210673

http://www.expresspaid.net/?r=florin210673

http://buxdroid.com/?ref=florin210673

http://stefbux.com/?ref=florin210673

http://www.qbitbux.com/?ref=florin210673

http://foxclix.com/?r=florin210673]

http://www.usebux.com/?ref=florin210673

http://www.2centads.com/?ref=florin210673

http://www.profads.com/?ref=florin210673

http://buekes.com/?ref=florin210673

http://bux4us.com/?ref=florin210673

Reply

Trimiteți un comentariu