Cum sa obtii trafic pe site / blog

   Vrei trafic pe site / blog ?
   Fara trafic nu poti face bani din afacerile online.
   Te voi invata cateva metode de a obtine trafic, de a iti creste numarul vizitatorilor, pentru ca doar asa poti face bani in sfera online.




   Ca sa obtii sau sa iti maresti traficul exista mai multe metode de promovare sau optimizari SEO despre care o sa vorbim mai detaliat in alt articol,.. dar pana una alta, trebuie sa stii, ca nu poti obtine trafic, oricate metode de promovare ai folosii, daca continutul nu este de o calitate buna. Asa ca iti recomand in primul rand sa detii articole, materiale de o inalta calitate.


   Promovarea pe site'uri, retele de socializare este o metoda extrem de buna pentru a iti creste traficul.
   In primul rand poti creea o pagina de Facebook, spre exemplu, a paginii tale web, si sa aduni cati mai multi prieteni,... iar pe pagina de facebook sa pui link'uri catre cele mai noi materiale aparute pe site / blog.
   Chiar daca la inceput pare mai greau si fara rezultate, in timp se va dovedii a fi o metoda extrem de buna de romovare.
   Cu referire tot la retelele de socializare, iti poti creea o pagina pentru like'uri a afacerii tale, iar pe site'ul sau blog'ul tau sa incorporezi o casuta pentru like'uri, asa vizitatorii multumiti de materiale, articole, mai pe scurt continut, vor putea da like chiar de pe pagina ta web, si vor fi la curent pe reteaua de socializare cu tot ce e nou in domeniul tau.

   O alta metoda de promovare este schimbul de reclama.
   De exemplu poti vorbi cu detinatorul unui blog sa puna o reclama sau un link catre pagina ta, iar in schimb tu vei face acelasi lucru doar ca spre blog'ul lui, iar daca vei face asta pe cat mai multe pagini traficul iti va creste considerabil.

   O foarte buna metoda de promovare online, care este defapt o metoda buna de optimizare SEO, este aceea de a iti inscrie pagina in cat mai multe directoare web bune.
   Cu cat mai multe directoare web care detin pagina ta, cu atat vei fi mai sus in rezultatele de cautare de pe diferite motoare, cum ar fi Google.

   Cea mai buna metoda de promovare, dar care se obtine si contra cost de obicei este aceea de realizare a articolelor platite catre pagina ta, pe un site sau blog cu PR mare.
   Articolele acestea sunt scrise contra cost deoarece se depune efort pentru realizarea lor, si iti ofera o mica parte din PR'ul paginii respective. Cu cat PR ( Page Rank) tau este mai mare, cu atat vei fi mai sus in motoarele de cautare, iar asta inseamna trafic. PR'ul se obtine foarte greu, in timp, iar despre cresterea lui intr-un mod corect si rapid vom vorbii intr-un articol viitor.
   Spor la facut bani online !


www.afaceri-bani.eu

4 comentarii

Pentru cei care urmaresc sa castige un venit in plus din fata calculatorului fara nicio investitie va asteptam pe blogul nostru :

http://officialneobuxromania.blogspot.ro/

Reply

Foarte interesant articolul . Multumesc !

Reply

Vrei un venit suplimentar? Te invit sa ne vizitezi blogul,ACUM! Nu ezita
http://succes-pe-internet.blogspot.ro/

Reply

Buna! Te invit pe cel mai nou site de matrimoniale lansat in Romania! www.Xmatrimoniale.ro Totul este 100% GRATUIT ! Suntem o mare comunitate de femei si barbati de toate varstele! Multumesc.

Reply

Trimiteți un comentariu