Cat se poate castiga din reclame

   Reclamele au devenit in timp o sursa extrem de puternica de profit,.. o unealta care daca este folosita in mod corect iti poate aduce venituri substantiale. In zilele noastre, publicitatea online estre prezenta pe intreg internetul.




   Poti avea o afacere pe internet doar din reclame online ?
   Cat poti castiga din reclame ?
   Sunt o multime de intrebari la care as vrea sa va raspund, dar mai bine hai sa trecem direct la subiect.

   Reclamele iti pot schimba viata, pentru ca din reclame s-a castigat, se castiga, si o sa se castige in continuare extrem de multi bani. Tot ce trebuie sa faci ca sa reusesti sa castigi bani din reclame este sa muncesti din greu si sa ai rabdare.

   Cum poti castiga bani din reclame ? Buna intrebare. Sunt sigur ca ai intalnit o multime de reclame pe intreg internetul, mai nou, aproape orice pagina web contine reclame plasate, reclame platite, care uneori pot fi chiar enervante si abuzive.
   Astazi o sa vorbim despre reclamele obisnuite, de obicei, in cea mai mare parte, raspandite de compania Google, prin programul Google AdSense. Aceste reclame sunt o sursa incredibil de mare de bani atat pentru Google cat si pentru partenerii afiliati ai programului AdSense.

   Daca detii deja un blog sau un site cu trafic mare poti aplica online pentru un cont AdSense (procesul de obtinere a contului poate dura destul de mult, in functie de multi factori),... iar odata ce ai obtinut contul AdSense iti poti plasa reclamele de la Google pe site / blog, in asa fel incat sa nu devina enervante si deranjante pentru public, dar plasate intr-un mod strategic incat sa obtii cat mai multe click'uri.

   Fiecare vizitator ce iti da click pe una dintre reclamele plasate pe pagina ta iti aduce o suma de cativa centi,.. da pare absurd si nebunesc sa te apuci de o astfel de afacere pentru ca nu vei ajunge sa iti cumperi nici macar un pachet de tigari in 3 ani de munca. Gresit !!! Odata ce ajungi sa ai trafic pe site, o sa observi cum vei incepe sa strangi bani, din ce in ce mai multi, dar asta daca ai un continut de o calitate superioara.

   Nimeni nu da click pe acele reclame ! Gresit !!!
   Foarte multa lume da click pe acele reclame online, daca tu nu faci asta nu inseamna ca altii nu o fac,... mai ales cand apar reclame noi, cele de tip grafic atrag foarte mult atentia, curiozitate sau chiar interes, si vei fi surprins sa aflii cat de multa lume este interesata de acele reclame, mai ales daca au o relevanta fata de continutul regasit pe pagina ta web.

   Se mai pot face bani din reclame in prezent, in Romania ?
   Cand a aparut acest serviciu oferit de Google, AdSense, zeci, sau poate chiar sute de romani s-au imbogatit peste noapte, la propriu, imediat dupa ce au implementat acele reclame pe paginile lor, au inceput sa castige mii de euro pe zi,.. da, chiar mii de euro pe zi, nu mint pentru ca nu am de ce, si asta se poate verifica. Astazi sumele produse de aceste reclame au scazut, dar inca se pot face mii de euro pe zi si multi romani castiga aceste sume zilnic, dar asta prin foarte multa munca, iar proiectele din care castiga azi acesti bani sunt realizare in timp, s-a lucrat la ele ani intregi, dar astazi reprezinta o mina de aur pentru posesorii lor.

   Recomand serviciul AdSense de la Google, este un serviciu extrem de util si nu vei avea probleme cu el.
   Desigur, exista o multime de alte programe de reclame platite pe intreg internetul, dar eu unul lucrez cu AdSense si sunt foarte multumit si il recomand cu cea mai mare cladura.
   Recomand sa ciesti si alte articole de pe acest blog, care au ca scop pregatirea ta pentru a devenii un specialist in afacerile pe internet.


7 comentarii

Se pot castiga bani si in Romania. Cea mai eleganta si eficienta metoda este vizualizarea de newslettere primite pe mail. Mai multe detalii gasiti la:
http://bani-din-click-reclame.blogspot.ro/

Reply
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Intr-adevar se pot face sume frumoase din click-uri daca ai rabdare si multi referali. Eu lucrez cu 4 site-uri dar cele mai bune sunt Clixsense si Neobux. Neobux iti permite sa inchiriezi referali la sume foarte mici si ei iti fac de fapt bani mult mai multi decat faci tu pe zi. Totul e sa ai rabdare si sa aflii din forumul siteului strategiile de castig. poti ajunge la 400-500 de dolari pe luna de la un singur site. Pentru cei interesati cateva link-uri:
https://www.neobux.com/?r=crisfaur
http://www.clixsense.com/?r=8897732&s=101
http://buxvertise.com/?ref=crisfaur
http://www.gptplanet.com/banners/banner1.png

Reply

O ofertă de împrumut sigură şi garantată.

Pentru a îmbunătăţi condiţiile de trai ale oamenilor şi pentru a combate insecuritatea în sistemul financiar actual, propunem împrumuturi fiabile, în valoare de la 5 000 mn euro la 50 000 000 euro, cu o rată anuală a dobânzii de 2,5%. Garantăm certitudinea juridică şi satisfacţia clienţilor. Condiţiile sunt foarte favorabile şi egale pentru toţi, indiferent de nevoie. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi: E-mail: raimobruno00@gmail.com

WhatsApp: +33756945024

Reply

Răspuns rapid: împrumuturi şi finanţare;
Bună ziua, eu sunt o persoană fizică care oferă tuturor persoanelor grave împrumuturi internaţionale de o sumă între 5 000 şi 50.000 000 de euro, a căror dobândă este de 2% pe an. Am oferi împrumuturi financiare, împrumut imobiliar, împrumut de investiţii, împrumut auto, împrumut personal. Sunt disponibil să-mi satisfac clienţii fără protocol în 24 de ore.
A lua legatura cu: raimobruno00@gmail.com

WhatsApp: +33756945024

Reply

Oferta de împrumut între persoane fizice grave
Sunt un individ care oferă împrumuturi internaţionale. Cu un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi între persoane fizice pe termen scurt şi lung, variind de la 5000 euro la 50.000.000 euro pentru toate persoanele grave fiind în mare nevoie, rata dobânzii este de 2% pe an. Acord credite financiare, împrumut imobiliar, împrumut de investiţii, împrumut auto, împrumut personal. Sunt dispus să vă acord până la 50 000000 euro (euro) pe durata de 0 în 30 de ani, maxim, cu o T.A.E.G. de 2% şi în toate ţările.
Vă rugăm să contactaţi-mă pentru toate cererea dumneavoastră de credit are nevoie de E-mail: raimobruno00@gmail.com;

WhatsApp: +33756945024

Reply

Trimiteți un comentariu