Bani din Facebook

   Nu stiai ca poti scoate bani din Facbook ? Poti, si poti sa scoti chiar teva sute sau mii de euro pe luna, in functie de faci si cat vei munci. Exista mai multe metode de a scote bani din Facebook si in acest articol voi prezenta toate aceste metode prin care poti face bani din confortul propriei tale case.


   Facebook, reteaua de socializare cea mai utilizata din lume a devenit de ceva timp si o piata online, un loc in care oamenii isi desfasoara acum afacerile. Iti petreci timpul pe Facebook zi de zi ? Asta se poate transforma intr-o buna oportunitate de a castiga bani.

   Cum pot castiga bani pe Facebook ?


   Exista multe metode prin care poti castiga bani pe Facebook si le voi prezenta pe toate in acest articol. Ideea de baza este ca pentru a face bani pe aceasta retea de socializare trebuie in primul rand sa ai incredere ca o poti face, deoarece este foarte simplu si la indemana oricui, doar ca, nu multi stiu ca Facebook este defapt un loc in care sa faci bani.

   Vanzarea de pagini


   Da, lumea cauta tot mai mult pagini cu multe like'uri / multi fani. Tu poti fi unul dintre cei care vand aceste pagini foarte cautate pe internet. Cum ? Foarte simplu ! Creeaza mai multe pagini pe facebook si invita-ti prietenii sa dea like acestor pagini, cu cat mai multi prieteni cu atat mai bine. Este destul de greu sa ajungi la un numar mare de like'uri pe pagina, dar ideea este ca se vand destul de scump aceste pagini. Spre exemplu, o pagina ce are de la 100.000 like'uri valoreaza de la minim 1.000 € in sus. Deci, este putin mai grea aceasta metoda dar se merita.

   Scurtarea de link'uri si distribuirea lor pe Facebook


   Aceasta mi se pare cea mai simpla si cea mai profitabila metoda de a castiga bani pe Facebook. Necesita putina munca si nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a face asta. Despre ce este vorba ? Despre Adf.Ly, un website pe care scurtezi link'uri. Acolo poti scurta orice link (de Facebook, YouTube, sau orice alta pagina de pe internet). De fiecare data cand cineva va vizita link'ul tau scurtat vei castiga o anumita suma de bani. Si in acest mod, poti scurta diferite link'uri interesante de pe internet si le poti pune apoi pe Facebook pentru a putea fi vizitate.


   Gadeste-te putin, cu muna de doar 15 minute pe zi, poti castiga pana la cateva sute sau chiar miid e euro lunar, daca ai putin noroc. Daca scurtezi zilnic 5 link'uri asta inseamna ca vei avea 150 link'uri pe luna. Daca fiecare link va fi vizitat de 10 persoane pe zi vei avea 1500 afisari pe zi, 45000 pe luna. Asta iti va aduce un profit destul de ok cu o munca extrem de mica. Gandeste-te ca link'urile scurtate vor ramane pentru totdeauna, si peste cativa ani, link'urile scurtate azi iti pot aduce bani in continuare.

   Hai sa facem un calcul minim pentru un an de munca cu doar 10 - 15 minute in fiecare zi. Am calculat minimul de 45000 afisari minime pe luna, asta inseamna 540.000 afisari pe luna dupa un an de munca cu acest sistem. Din aceste afisari, suma minima pe care o puteti castiga lunar va vi de 600 €. Eu zic ca este destul de interesant, nu ? Sa faci 500 - 600 € pe luna cu munca de 10 minute pe zi intr-un an este ceva foarte ok. Dar ca sa ajungi sa castigi sume ca astea nu trebuie sa te lasi de aceasta tehnica cand vei fi dezamagit ca vei castiga sume foarte mici in primele luni. La urma urmei sunt doar 10 minute de munca pe zi. Trebuie sa te gandesti ca munca facuta acum iti va aduce bani si in viitor, si asta este foarte bine.

   Iti recomand ca link'urile scurtate sa fie cat de cat interesante, in acest fel oamenii vor intra si pe link'urile viitoare. Este bine sa ai cat mai multi prieteni pe Facebok, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Chiar si cu 300 de prieteni poti sa incepi aceasta mica afacere, garantat cel putin 10 dintre ei vor urmari link'urile tale. Dar gandeste-te cum ar fi sa ai 3000 (ceea ce nu este foarte greu), castigurile tale ar deveni de 10 ori mai mari.

   Pentru scurtare iti recomand link'uri de YouTube. Gaseste filmultele intersante si scurteaza-le. Apoi pune-le pe Facebook si da-le un titlu care ar atrage atentia. De exemplu scurteaza link'ul catre un filmulet de pe YouTube despre extraterestrii, apoi pe Facebook pune un titlu de genul:  "Incredibil, Extraterestrii reali filmati in orasul,...". Mereu va functiona schema cu videoclipurile.

   Daca tot nu ai inteles exact cum sta treaba cu acest serviciu de scurtat link'ui citeste urmatorul articol: Bani din Adf.Ly .

   Promoveaza-ti produsele sau serviciile pe Facebook


   Aceasta metoda de a castiga bani pe Facebook este pentru cei care detin mici afaceri atat online cat si fizice. Facebook este o unealta extrem de eficienta pentru publicitate online in mod gratuit.

   Unde iti mai poti face publicitate / reclama gratuita intr-un mod atat de bun ca pe Facebook ? Aici lumea vede, este intersata, intra pe pagina postata, si cumpara. Facebook este utilizat de o multime de persoane, deci automat iti vei gasi si tu clientii printre toti utilizatorii acestei retele sociale.

   In plus, pentru aceasta metoda, nici nu ai nevoie de un magazin online sau fizic pentru a-ti putea vinde produsele. Le poti posta direct pe Facebook. Poate ai observat si tu ca in ultima perioada au aparut tot mai multe pagini cu produse de vanzare pe aceasta retea sociala, si ideea este ca acestea functioneaza foarte bine si genereaza zilnic incasari foarte bune din vanzari de diferite tipuri.

   Ideea este ca Facebook este o retea din care poti scoate bani. Aceste trei metode prezentate mai sus sunt cele mai importante in momentul de fata, si cele mai bine cunoscute de catre mine. In momentul in care voi mai afla si alte metode de monetizare pentru Facebook voi creea noi articole care sper sa te ajute.

2 comentarii

super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la $ 15 milioane de dolari. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Putem împrumuta până la 15 milioane de dolari Statelor Unite. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Reply

Trimiteți un comentariu