Cum sa faci bani cu CloudCrowd

    Va prezentam o alta modalitate de a face bani cu ajutorul contului personal de Facebook. Tot mai multi oameni petrec tot mai mult timp pe aceasta retea de socializare, si poate de aceea, pe zi ce trece, mai apare cate o metoda de a face bani cu acest site. Printre acestea, se numara si CloudCrowd, o platforma foarte populara, ce ofera numeroase oportunitati de a castiga bani.


   Am citit despre CloudCrowd aici si am aflat ca exista diferite sarcini pe care poti sa le indeplinesti, in schimbul unor sume considerabile de bani, in functie si de dificultatea pe care activitatea respectiva o presupune. Cele mai usoare sunt platite cu 3 centi maxim, iar cele mai grele pot genera o suma maxima de 23 de dolari.
In legatura cu sarcinile in sine, acestea includ activitati de genul: cautari sau extrageri de date, verificari de profiluri (sarcini usoare), editare sau traducere de texte, scriere de articole (sarcini dificile). Pentru cele usoare, nu ai nevoie de niciun fel de experienta, intrucat sunt la indemana oricui. In schimb, pentru cele mai dificile, precum traducerile, va trebui sa ai un nivel avansat al limbii in care urmeaza sa traduci.


   Pasi pentru a te inregistra

   Inainte de toate, ai nevoie de un cont de Facebook, dar de pasul asta cred ca am trecut de mult. Cu siguranta ai deja un cont pe aceasta retea de socializare, asa ca trecem direct la pasii necesari pentru inscrierea in CloudCrowd.

   Va trebui sa intri pe site-ul www.cloudcrowd.com/home, unde sa dai click pe sectiunea ‘Earn money now’. Apoi, apesi pe butonul ‘Allow’ si iarasi pe ‘Earn money now’. Pasul urmator presupune completarea unui formular de inregistrare cu datele tale personale, dupa care trebuie sa apesi butonul ‘Submit’. Si gata, contul tau de CloudCrowd este gata de a fi folosit pentru a face bani, indeplinind diverse sarcini.

   Pentru a accesa sarcinile, e nevoie sa intri pe urmatorul link, dupa ce te loghezi pe contul de Facebook: apps.facebook.com/cloudcrowd/crowd. Apoi, apasa pe Available Work/Projects, unde vei descoperi 6 categorii de activitati ce le poti intreprinde pentru bani: Writing and Editing, Translation, Data extraction and categorization, Searching, Other work si Promotion. De aici, iti poti alege orice tip de sarcina, in functie de ce stii sa faci si de cati bani vrei sa castigi.

CloudCrowd are si un sistem de afiliere, asa ca poti castiga bani si prin intermediul persoanelor pe care le inviti in platforma, aproximativ 10% din activitatea afiliatilor tai. De asemenea, nu exista o limita a numarului de persoane care se pot alatura sistemului, prin invitatia ta. Banii castigati pot fi retrasi prin PayPal foarte usor si nu exista o suma minima de plata. Termenul de plata este de obicei urmatoarea zi lucratoare, asa ca banii vor ajunge la tine mai repede decat crezi.

Mai mult, trebuie sa stii ca platforma CloudCrowd este cotata ca fiind legala pe site-ul PTC-investigation. Acesta reprezinta o companie cu autoritate in domeniu si este probabil cel mai popular site care revizuieste si evalueaza platformele online PTC. Asadar, nu te ingrijora, din punct de vedere legal, nu vor aparea probleme.

1 comentarii:

super afacere de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Trimiteți un comentariu