Castiga bani pe YouTube

afaceri online bani pe internet youtube
   De ceva timp, YouTube, apartine de Google,.. si poate ati observat ca site'ul este plin de reclame platite. Aceasta este o oportunitate grozava de a face bani pe internet si in acest material vom vedea cat de simplu poti sa castigi bani pe platforma AdSense.


   Se castiga bani pe YouTube ?

   Da, se castiga ! Se castiga cel mai bine bani din YouTube, desigur, trebuie sa respecti cateva reguli de baza, si sa muncesti ceva mai mult, dar pentru unii dintre voi va fi o oportunitate excelenta de a castiga bani, deoarece, poate unii dintre voi indeplineati deja munca necesara, doar ca faceati asta ca un hobby.
   Pana in prezent, au existat cazuri in care unele persoane au depasit suma de 5 milioane de dolari in doar o luna, si asta fara prea multa munca.

   Serviciul de reclame platite pe YouTube activ si in Romania.

   De ceva timp si Romania are dreptul sa castige bani din platforma de reclame platite implementata pe YouTube. Serviciul care va permite sa faceti bani din reclame pe YouTube este AdSense, serviciu oferit de Google.
   Foarte multe persoane incercau pana acum ceva timp diverse metode sa se inscrie in serviciul de reclame platite pe YouTube dar nu aveau dreptul sa faca asta, deoarece acest serviciu nu era activ in Romania.
   Acum puteti castiga bani din reclamele platite de pe site'ul YouTube in mod legal.

   Cum pot castiga bani din YouTube ?

   Foarte simplu ! Va trebui sa va deschideti un canal de YouTube,... poate multi dintre voi deja aveti,.. si sa postati filmulete in acel canal,.. din nou, exista foarte multi romani ce au cont pe YouTube si foarte multe filmulete uploadate,.. dar cum putem sa castigam si bani ?
  
   Odata ce ati creeat un cont de YouTube si ati inceput sa uploadati diverse fisiere video, trebuie din setarile YouTube, sa activati un cont de AdSense, cont ce va permite sa incasati sume de bani realizate pe YouTube. In momentul in care ati indeplinit toti acesti pasi, veti putea sa activati reclame pentru fiecare video de pe canalul dumneavoastra. Reclamele pot fi plasate in partea dreapta sus, dar si in playerul video.

   Cum generez castiguri pe YouTube ?

   Dupa ce ati respectat pasii de mai sus, iar reclamele sunt active pe canalul dumneavoastra de YouTube, de fiecare data cand cineva care va urmareste un videoclip va da click pe una dintre reclamele plasate pe site veti primi un anumit procent. Daca deja sunteti dezamagiti de idee va inselati, pentru ca aceasta metoda s-a dovedit a fi foarte profitabila inca din prima luna de activitate pentru oricine.

   Chiar da click cineva pe reclame ?


   Da, pe YouTube, statisticile arata ca marea majoritate a utilizatorilor dau click pe reclame, spre deosebire de mediul blogurilor sau al siteurilor unde procentul de click pe reclame este semnificativ mai mic.
   Plata pe reclame pe YouTube, fata de plata pe reclama pe un site sau blog este mai mica, dar din moment ce procentul de click este mai mare pe YouTube vei castiga mult mai bine.

   Vizualizarile inseamna bani !

   La fel cum pe un site sau blog, vizitatorii unici aduc bani, aici vizualizarile iti vor genera profit.
   Cu cat ai mai multe vizualizari cu atat vei genera mai multi bani in contul tau AdSense, asa ca fa in asa fel incat sa atragi publicul spre videoclipurile tale.

   Cum pot face cat mai multe vizualizari pe YouTube ?

   Vino cu materiale noi, originale, care crezi ca voir atrage publicul.
   De cand acest serviciu este valabil in Romania, poate ati observat ca pe internet au aparut foarte multi video bloggeri,... nu fac asta de placere, ci pentru bani, pentru ca genereaza sume importante in fiecare luna.
   Vino cu ceva nou, creeaza un canal pe care sa uploadezi fisiere ce crezi ca vor atrage atentia publicului de pe internet, posteaza cat mai des si tine-te de treaba.

   Respecta politicile YouTube pentru a putea castiga bani.

   Nu cred ca vrei sa iti fie dezactivat contul de AdSense pentru nerespectarea politicilor asa ca incearca sa te incadrezi in ele sau vei pierde banii generati cat si dreptul de utilizare al acestui serviciu.
   Cele mai importante reguli sunt foarte simple,.. de exemplu nu uploada continut ce nu iti apartine.
   Melodii, secvente din filme sau alte materiale digitale ce nu iti apartin nu isi au locul in videoclipurile dumneavoastra pentru ca veti incalca politicile YouTube iar contul va va fi dezactivat.

   Sfaturi pentru o cariera reusita pe YouTube.

   Iti recomand sa iti alegi o nisa, un domeniu, si sa postezi videoclipuri doar pe un subiect anume, un subiect neexploatat dar care crezi ca va atrage atentia publicului.
   Uploadeaza cat mai multe videouri, deoarece cu cat vei avea mai multe videoclipuri in canalul tau YouTube cu atat vei genera mai multi bani.
   Poti creea chiar si un videoblog daca nu esti prea inspirat, dar fa ceva de calitate pentru ca publicul este foarte dur.
   Atrage subscriberi. Fa in asa fel incat persoanele care iti urmaresc videoclipurile sa iti dea subscribe (sa se aboneze la canalul tau de YouTube). Cu cat mai multi subscriberi vei avea cu atat iti vor creste si sumele incasate, pentru ca numarul de vizualizari va creste, iar odata cu el si numarul de click'uri pe reclamele afisate.

   Nu renunta ! Incearca sa fii original si munceste din greu.
   Prima data va fi mai greu, dupa ce vei deveni cunoscut in mediul online va fi din ce in ce mai usor iar sumele de bani generate vor creste. Incearca si tu aceasta oportunitate de a face bani pe internet si vei vedea ca functioneaza foarte bine. Mult succes !!!



3 comentarii

Daca esti familiarizat cu montare filmuletelor si urcarea lor pe canalele video nu numai You Tube, ai putea adauga chia tu un link in descriere care sa directioneze spre sait.
Eu personal montez filmulete prezentind saturi si produsele lor.
Daca vrei sa iti faci cunoscut saitul (doar link sait)contacteazama email: rockland1972@gmail.com

You Tube: http://tinyurl.com/kku49xj
Blogul meu: http://esolidtrustpay.blogspot.ro/

Reply

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

https://www.youtube.com/watch?v=Hi77oxxoJoM

Reply

Trimiteți un comentariu