Bani online ca liber profesionist

bani online bani pe internet
   Pentru a castiga destul de multi bani online ca sa supravietuiesti poti face mai mult decat sa vinzi lucrurile nefolositoare pe site-uri precum okazii sau mercador.  Totusi aceasta actiune are legatura tot cu vanzarea ... si anume vanzarea propriilor competente pe internet (care are loc mult mai usor decat vanzarea oricarui obiect pe site-urile de anunturi din Romania).


   Ce trebuie sa faci concret?


   In primul rand navigheaza pe site-urile cu freelanceri pentru a-ti face o idee asupra tipurilor de servicii cautate de oameni. Te pot ajuta eu cu cateva exemple de site-uri: Elance.com unde poti lucra pentru diferite persoane din toate colturile lumii folosindu-ti cunostilele de webdesign, programare, consultare si chiar de redactare pe cand LogoWorks.com este un site adresat mai mult designerilor.

   Acum ca ti-ai facut o idee, trebuie sa te gandesti ce poti face tu cel mai bine pentru a te promova. Poti as incepi cu 2-3 lucruri in acelasi timp daca crezi ca timpul iti permite, daca nu atunci alege cea mai puternica aptitudine dintre toate. Freelancing-ul deschide portite atat pentru liberii profesionisti cat si pentru proprietarii de site-uri care au nevoie de ajutor pentru o scurta perioada de timp. Ca sa intelegi mai  bine cum functioneaza, vom lua urmatorul exemplu: sa ziceam ca esti designer web si cand cauti pe site-urile de mai sus, observi ca cineva are nevoie de un nou design pentru site-ul lui. Ceea ce trebuie sa faci in continuare este sa aplici la cererea respectiva si sa astepti sa vezi daca ai fost selectat. (In ultima vreme se pune accentul pe marketingul afiliat, despre care poti citi mai multe aici).

   De fiecare data este util sa ai un plan de afaceri bine pus la punct inca de la inceput: incepe cu putin si avanseaza treptat atunci cand simti ca esti in stare. Venitul este direct proportional cu efortul depus: cu cat este mai mare, cu atat vei face mai multi bani. Adu-ti aminte ca actiunea de a face bani pe internet nu este atat de usoara precum scrie pe zecile de site-uri. Daca nu vei face nimic in acest sens nu vei reusi sa castigi niciun ban pentru ca nimeni nu ofera bani gratis pe internet. Am scris si un articol despre cum sa faci bani din reclame.


www.afaceri-bani.eu

Trimiteți un comentariu