Cum sa iti faci blogul cunoscut

   Ca blogul tau sa fie cunoscut si sa obtii trafic va trebui sa indeplinesti cateva cerinte si sa folosesti unele metode de promovare pe care ti le voi prezenta in acest material.
   Traficul este transformat in profit de cele mai multe ori, asa ca avem nevoie de public, de aceea trebuie sa stim cum sa ne promovam afacerea.



   Cum pot sa obtin trafic ?
   Cum pot sa imi fac blogul cunoscut ?
   Exista o multime de intrebari pe care le aud zilnic, si care au raspunsuri foarte simple.
   In primul rand, ca sa reusiti intr-o astfel de afacere, pentru a va face blogul cunoscut aveti nevoie de materiale originale si de o calitate superioare. Spun asta mereu si o sa o spun in continuare in fiecare material, pentru ca poate asa o sa intelegeti ca cel mai important lucru, si defapt singurul lucru pe care il puteti face pentru a obtine trafic si a genera bani este sa munciti din greu la materialele pe care le prezentati.

   Ca blogul dumneavoastra sa fie in primele rezultate din cautarea Google trebuie sa aveti articole originale, nu le copiati de pe alte siteuri, doar inspirati-va si redactati-le personal in asa fel incat sa poata fi intelese de oricine. Acesta este cel mai important factor pe care trebuie sa il indepliniti pentru a va face blogul cunoscut.

   Postati zilnic !!! Da, postati zilnic,... in acest fel motoarele de cautare o sa va iubeasca mai mult decat o fac in prezent,... postati chiar mai multe articole pe zi, dar de calitate,... . Daca nu puteti posta zilnic sau pur si simplu nu aveti subiecte pentru domeniul dumneavoastra de activitate incercati sa postati macar de doua ori pe saptamana.

   Faceti-va reclama gratuita pe intreg internet'ul. Va puteti face reclama atat pe retelele de socializare cat si pe alte bloguri din nisa dumneavoastra, la comentarii, dar si pe youtube,... despre metodele de promovare o sa vorbim mai detaliat in alt material.

   Folositi etichete relevante pentru fiecare postare cat si o descriere scurta si reprezentativa.
   Folositi in componenta materialului prezentat cuvinte cheie care pot fi gasite printr-o simpla cautare pe Google,.. . Identificati astfel de cuvinte sau fraze cheie si folositi-le de mai multe ori in acelasi material, dar nu abuziv pentru ca poate dauna calitatii blogului si puteti chiar sa fiti ignorat de motoarele de cautare.

   Adaugati o descriere meta pentru blogul dumneavoastra. Scurt si la subiect incat motoarele de cautare sa va afiseze blogul cand o persoana cauta subiecte din domeniul dumneavoastra de activitate. Descrierea sa fie descriere, nu un sir de etichete,.. spun asta pentru ca am vazut de nenumarate ori in loc de desriere o insiruire de etichete.

   Updatati-va sitemap'ul la cel putin o saptamana.
   Harta siteului este poate cea mai importanata,.. este factorul ce face ca blogul dumneavoastra sa fie gasit pe motoarele de cautare, factorul ce face ca fiecare postare sa fie indexata pe Google.
   O sa va explic cum sa faceti toate acestea daca cumva nu stiti intr-un material viitor,
   Citeste si alte articole de pe acest blog pentru ca iti vor fi foarte utile.


www.afaceri-bani.eu

6 comentarii

va ajut si va dau tot ce e necesar daca va inscrieti de aici http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1 ma gasiti pe alycosti adresa de yahoo hai sa facem un ban impreuna sigur si garantat

Reply

Daca vreti sa castigati la pariuri, va recomand acest site : http://7-betting-scheme.webs.com , unde o sa gasiti acolo 7 scheme de pariuri cu care poti face foarte multi bani. Aceste scheme sunt gratuite si tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa le puneti in aplicare. Va doresc mult succes.

Reply

uitati si niste dovezi de plata la inceput e mai greu dar daca vrei si ai hambitie se poate acum o luna - Ai retras 500.00 Euro din cont.
acum 4 luni - Ai retras 132.00 Euro din cont.
acum 6 luni - Ai retras 170.00 Euro din cont.
acum un an - Ai retras 600.00 Euro din cont.
acum un an - Ai retras 320.00 Euro din cont.
mult succes si va astept si va sustin http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1

Reply

Nu cred ca poti face bani din pariuri, dar un lucru e sigur, bonusul pentru primul depozit oferit de majoritatea caselor de pariuri online poate fi retras integral in 3-5 zile. Astfel depui o suma si in functie de bonusul acord (50-100%) iti garantez ca il vei retrage integral alaturi de suma depozitata, doar pentru 5$.

http://fiverr.com/dragost/teach-you-how-to-get-the-first-deposit-bonus

Reply

Cauti haine online de calitate?Viziteaza acest blog: http://magazine-de-haine-online.blogspot.ro/

Reply

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Trimiteți un comentariu