Cum poti promova un brand ?

   Fie ca ne referim la o companie, un produs, servicii, campanii sociale sau pur si simplu o pagina web, nu putem sa fim cunoscuti sau sa ne vindem produsele / serviciile, fara a ne promova brand'ul.
   In acest material o sa va prezint cateva strategii de marketing utile pentru promovarea unui brand.
   Deci, cum putem sa promovam un brand in Romania ? Fiind specializat in afaceri pe internet o sa discutam despre promovarea online.



   Promovarea online, promovarea pe internet este una dintre cele mai bune metode de promovare, desigur daca este realizata asa cum trebuie. De aceea o sa va dau cateva idei si sfaturi in legatura cu promovarea pe internet.

   Promovarea unui produs are ca scop vanzarea acestuia, iar daca vorbim de servicii la fel,.. In cazul in care dorim doar trafic pe site / blog puteti citi un material de pe acest blog referitor la cresterea traficului si modul in care ne putem face reclama in mod gratuit pe internet.

   Astazi doresc sa vorbim despre promovarea care presupune si fonduri de promovare, pentru a face reclama la cel mai inalt nivel. Doresc sa vorbim despre promovarea unui brand, nu a unui site sau blog, promovarea unui produs sau serviciu (poate si fi digital), si avem ca scop sa creem reclama, publicitatea care sa faca cunoscut acest produs, intr-un mod bun,.. pentru ca exista si publicitate facuta gresit si nu da rezultate, ba chiar te face ca si consumator sa ocolesti brand'ul respectiv.

   Noi vrem sa fim cunoscuti in domeniul nostru de activitate, iar produsele / serviciile sa fie recunoscute ca fiind de o calitate superioara si accesibile pentru un public larg de consumatori.
   In primul rand avem nevoie de o idee bine pusa la punct care ne va ajuta sa creem reclama pentru produsul / serviciile respective.

   Va sfatuiesc in primul rand sa alegeti un slogan bun,.. si cand spun bun ma refer la un slogan scurt, simplu si usor de retinut, pe care consumatorii sa il tina mine, iar atunci cand il aud sa isi aminteasca de brand'ul dumneavoastra. Sloganul trebuie ales inca de la inceput in mod corect, sa fie un slogan permanent pe care il veti folosi in reclame de toate tipurile.

   Publicitatea la nivel online, se poate realiza foarte usor prin serviciul AdWords oferit de Google, desigur, necesita investitii, nu foarte mari, dar rezultatele vor fi uimitoare. Serviciul Google AdWords va va plasa reclama pe intreg internet'ul, iar dumneavoastra veti platii doar in momentul cand un client va va accesa pagina prin intermediul reclamelor plasate de Google,.. deci, nu platiti fara rezultate, platiti dupa indeplinirea scopului propus, atragerea de potentiali clienti.
   Va recomand serviciul Google AdWords deoarece sunt foarte seriosi, am lucrat cu acest serviciu si am fost foarte multumit,.. in schimb, platforma este foarte prietenoasa, si destul de complexa, la modul ca dumneavoastra va alegeti publicul in functie de interesele acestora, de domeniile lor de activitate, si puteti furniza reclamele atat pentru oricine cat si pentru o singura categorie de persoane.

   Daca detineti fonduri de investitie mai mari o reclama la radio, sau chiar la TV, nu ar strica deloc, dar asta presupune fonduri mult mai mari pe care trebuie sa le investiti in promovarea brand'ului, dar si rezultatele vor fi chiar peste masura asteptarilor dumneavoastre.

   Cam acestea sunt metodele de promovare puternica pe care vi le pot recomanda pentru promovarea unui brand. Daca doriti sa aflati cum sa promovati in mod gratuit un brand cautati pe acest blog si alte articole, va vor fi de folos. Numai bine si spor la facut bani pe internet.


2 comentarii

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Buna ziua! De curand, am descoperit o noua platforma www.sprijina.ro, care ofera o serie de avantaje puse la dispozitie, si-anume:
- Magazin de prezentare;
- Magazine online;
- Domeniu;
- Servere.
Aceasta platforma include mai multe categorii, printre care si “Arta”, "Fotografie", "Tehnologie", "Proiecte",etc. Implicit, beneficiezi si de o promovare prin newslettere, publicatii mass-media, promovare prin intermediul retelelor de socializare.
O recomand cu multa insistenta si incredere.

Reply

Trimiteți un comentariu