7 sfaturi pentru marirea traficului

   Exista mai multe metode, mai mult sau mai putin secrete care te vor ajuta sa iti maresti traficul pe site / blog, odata ce le aplici.
   Mai jos iti voi prezenta cateva dintre aceste metode si sper sa iti fie de folos, pentru ca fara trafic nu putem castiga bani din afacerile online.





   Titluri relevante domeniului tau de activitate
   Prima regula este sa iti alegi atat un titlu de site / blog reprezentativ domeniului tau de activitate, cat si titluri relevante pentru fiecare articol. Fiecare articol trebuie sa aiba un titlu simplu, exact, care sa faca referire la continut. Titlurile trebuiesc alese cu mare atentie pentru ca ele reprezinta unul dintre cei mai importanti factori ce pot determina aparitia ta cat mai clara in motoarele de cautare.

   Continut de o calitate superioara
   Cum spun in aproape fiecare articol, o sa spun si acum, calitatea materialelor / articolelor conteaza cel mai mult. La aceasta parte va recomand sa lucrati cel mai mult pentru ca daca nu o sa aduceti materiale noi si originale motoarele de cautare o sa va ignore.

   Cuvinte / fraze cheie in componenta articolelor.
   Cuvintele cheie / frazele cheie nu sunt acelasi lucru cu etichetele,... . Cuvintele cheie sunt cuvinte reprezentative pentru un anumit articol, ce se regasesc in componenta acestuia. Spre exemplu eu pot folosi ca si fraza cheie "cum poti sa iti cresti traficul pe site", iar aceasta fraza sa o repet de cateva ori pe parcursul materialului, fara sa devin abuziv pentru ca daca o sa o repet de multe ori motoarele de cautare o sa ma ignore.

   Etichete reprezentative pentru fiecare articol.
   Etichetele pe care le adaugati fiecarui articol trebuie sa fie scurte, exacte, relevante. Va recomand sa nu folositi aceeasi eticheta pentru mai multe articole pentru ca acest lucru poate sa duca la evitarea paginii dumneavoastra de catre motoarele de cautare.

   Reclama pe internet.
   Reclama gratuita pe internet este extrem de eficienta. Exista o multime de metode de promovare gratuita, .. in comentariile altor bloguri / siteuri, pe YouTube sau alte site'uri mari, pe mari retele de socializare. Se pot creea chiar pagini de like pe marile retele de socializare.

   Updatarea sitemap'ului.
   Recomand updatarea sitemap'ului la cel putin o data pe saptamana. Este singura metoda prin care motoarele de cautare iti vor indeza corect fiecare postare/ material / articol.

   Postarea zilnica.
   Prin postare de articole, zilnic,... motoarele de cautare va vor indragii. Daca nu puteti in fiecare zi din diferite motive, recomand postarea a cel putin doua articole pe saptamana, daca nu, motoarele de cautare va vor uita.

   Cam astea au fost sfaturile mele din acest articol, poate banale, simple,.. poate deja le stiati,.. dar sunt sigur ca nu multi dintre voi nu stiau ca acestea sunt cele mai importante cerinte ce trebuiesc indeplinite pentru a realiza trafic de calitate. Mult succes, si, recomand si citirea altor articole de pe acest blog, v-ar putea ajuta.


www.afaceri-bani.eu

3 comentarii

Ai perfecta dreptate. Dar cel mai mare trafic il aduc articole gen tabloid (trafic cantitativ, din păcate ). Articolele educative aduc trafic de calitate, dar de 10 ori mai mic. În timp probabil publicul online se va educa. Totuși sansele sunt mici să devina un public elevat, mai ales că televiziunea il contraeducă spre non-valori. Dar merită să sperăm...

Reply

Castigi bani cand primesti SMS-uri. De acum si in Romania!
Un nou concept de reclama prin sms a fost lansat in Romania. Publicitate prin SMS iar ca mesajele sa fie acceptate si citite fiecare mesaj pe care il primesti iti este platit. Inscriere se face doar daca detii un link de inscriere adica daca ai recomandarea la cineva inscris exemplu: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59 (link-ul este functional)
Calculand matematic daca iti creezi o retea de prieteni inscrisi poti castiga foarte usor bani.
De exemplu:
Dacă cineva recomanda către 30 de persoane și fiecare în medie către 3 pe 5 nivele voam avea urmatoare schita 30 (niv 1) + 30×3 (niv 2) + 30x3x3 (niv 3) + 30x3x3x3 (niv 4) + 30x3x3x3x3 (niv 5) = 3.630 de persoane. Castigul va fi de aproximativ 25 euro/zi (depinde de fiecare cate sms accepta sa primeasca) adica 750 Euro/luna. Am calculat acesta suma folosind schema de mai jos.
- În primul rând, contul tău personal vivaSMS va fi creditat în câteva minute după înregistrare cu 200 de unități de credit (echivalent cu 2 EUR).
-Pentru fiecare SMS promoțional pe care îl vei primi de la vivaSMS contul tău va fi creditat cu 3 unitați de credit (3 cenți).
- Pentru fiecare nouă înregistrare validă în echipa ta primești un bonus de 10 unități de credit (10 cenți), numai pentru primul nivel de recomandare.
- pentru fiecare SMS promoțional primit în grupul tău de prieteni, pe 5 niveluri de recomandare, tu primești câte 1 unitate de credit (= 1 cent).
Cei care doresc sa se inscrie pot folosi acest link: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59

Pentru mai multe informatii accesati: http://www.videotutorialebune.wordpress.com/

Reply

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Trimiteți un comentariu