Cum sa-ti faci un BLOG

  Daca vrei sa incepi o afacere online prin care vrei sa castigi din reclame, afilieri sau sa vinzi un produs ai nevoie de un blog, care cu timpul poate fi transformat intr-un site complex.
  Cu ajutorul acelui blog iti poti promova produsele sau iti poti creea un public numeros care iti va aduce venituri.


  Pentru inceput va trebui sa iti alegi o platforma pe care vrei sa iti creezi blog'ul, cele mai bune sunt Blogger si Wordpress.
  Eu unul iti recomand cu incredere platforma Blogger, este simplu de folosit, in acelasi timp si foarte complexa, si iti poti administra continutul cu mare usurinta, este o platforma perfecta atat pentru incepatori cat si pentru cei care detin cunostinte vaste in domeniu.


  Va trebui ca adresa web a blog'ului tau sa fie simpla, usor de retinut, si care sa defineasca afacerea ta.
  Este greu sa mai gasesti nume bune pentru ca majoritatea sunt deja luate, ... .
  De exemplu daca vrei sa iti incepi o afacere cu produse sau continut in materia 3D, adresa blog'ului tau ar putea fi "www.3d-romania.numele.platformei.com",.. in acest fel ar fi usor gasita de motoarele de cautare cat si usor de retinut.


  Continutul trebuie sa fie cat mai original si bine optimizat, nu iti incarca blog'ul de diferite aplicatii stupide care sa aglomereze spatiul si sa iti goneasca publicul.


  Designul trebuie sa fie cat mai simplu, nu elege culori vii care sa deranjeze publicul, eu recomand cu incredere un design simplu pe un fundal alb. Puteti observa ca toate site'urile cunoscute au fundalul alb, exemple ar fi Google, YouTube, Facebook,... .


  Nu iti aglomera blog'ul cu reclame,.. reclamele trebuiesc puse exact in spatiile vizibile dar unde nu incurca continutul. Daca vei avea blog'ul plin de reclame iti garantez ca nu vrei reusi sa iti creezi un public numeros.


  Foloseste-te de mai multe metode de promovare, dar asta dupa ce blog'ul va avea deja continut destul si original incat publicul sa fie interesat si sa revina.
  Exista multe metode de promovare, poti de exemplu sa iti creezi o pagina de Facebook a blog'ului si sa distribui continut, poti sa te inscrii in directoare web gratuite,.... .
  Sunt multe metode de promovare gratuite, dar poti cu timpul sa apelezi si la promovare platita care iti va aduce rezultate surprinzatoare.


  Continutul este foarte important, el va trebui sa fie original. Daca nu detii continut original nu vei fi gasit de moatoarele de cautare si nici nu iti vei putea creea un public care sa revina frecvent pe blog.
  Va trebui sa actualizezi continutul in fiecare zi, sau cel putin de cateva ori pe saptamana. Continutul nou este factorul ce atrage publicul, asa ca va trebui sa creezi articole frecvent.


  Acestia sunt pasii cei mai importanti. Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi afacerii tale macar doua ore pe zi.




Bani pe internet



<!-- META Tags generated by http://www.submitexpress.com/meta-tags-generator.html
-->

Trimiteți un comentariu