Cum iti dai seama daca o afacere este SCAM ?

  Internetul este plin de oportunitati, dar poti fi inselat daca nu detii cateva idei de baza.
  Cum ne dam seama daca o afacere e SCAM (inselatorie) ?!!.. .
  Pai este extrem de simplu, fiind o afacere pe internet are o pagina web de prezentare sau poate fi un site cu care sa lucrezi, ... iti poti da seama la prima vedere daca este SCAM sau nu.


  Pentru inceput, verifica adresa site'ului, daca acesta nu are domeniu personal este cu siguranta SCAM.
  De exemplu pagina aceasta este gazduita de Blogger, deci in componenta adresei se afla numele blogspot, iar eu pot promite ca daca dai click pe nu stiu ce reclame de aici o sa devii bogat,.. tu ma crezi ?
  Ca director al unei companii serioase nu vei permite sa iti fie gazduit site'ul pe o platforma gratuita fara domeniu.
  Deci primul pas pe care este necesar sa il indeplinesti in detectarea unei afaceri serioase este verificarea adresei web.


  Un al doilea pas este sa detectezi daca pe site'ul respectiv exista reclame precum cele de la Google sau alte site'uri.
  Daca gasesti astfel de reclame cu siguranta este SCAM.
  Nici o companie serioasa nu ar tine astfel de reclame, inseamna ca administratorul acelei pagini a creeat acel site special pentru a castiga bani din reclame, deci afacerea nu poate fi reala.


  Daca un site promite sa iti ofere prea multi bani fara efort este SCAM.
  Crezi ca cineva ti-ar da o gramada de bani doar ca sa dai tu click pe nu stiu ce reclama sau ceva simplu de facut ? NU !
  Prin urmare, daca sumele promise de companie sunt exagerate este cu siguranta SCAM !


  Inca un criteriu care face o afacere aparent buna sa se dovedeasca a fi SCAM este suma minima de retragere a banilor.
  Daca site'ul promite sa iti dea banii cand ajungi la o suma mai mare de $100, iar tu nu stii nimic despre acel site, este SCAM.
  Tu vei lucra pentru ei o perioada mare de timp iar cand te apropii de suma care iti va permite sa retragi banii ei iti vor suspenda sau dezactiva contul pentru diferite motive.


  Site'ul afacerii pe care vrei sa o incepi trebuie sa fie bine optimizat si sa arate decent.
  Nu te poti inscrie intr-o afacere daca site'ul de prezentare arata ca o pagina facuta de un copil, sau de o persoana fara experienta.


  Iti recomand ca inainte de a te inscrie intr-o afacere sa cauti multe dovezi de plata pe internet, sa cauti persoane ce discuta despre acea afacere pe diferite forumuri.
  Trebuie sa te documentezi bine inainte de a intra intr-o afacere pentru ca risti sa muncesti, saptamani, luni, sau chiar ani, iar la final sa realizezi ca nu iti vei primii banii promisi.
  Afacerile noi te pot insela usor pentru ca nu poti da de persoane care au fost inselate deja, asa ca iti recomand sa astepti un timp si sa vezi despre ce este vorba inainte de a te arunca intr-o afacere inselatoare.


3 comentarii

De afacerea profit clicking ai auzit?Am bagat in afacerea asta o gramada de bani si am doar promisiuni de la ei ca o sa pot recupera banii investiti dar trebuie sa astept la coada pana imi vine randul

Reply

Greu de crezut ca va mai porni vreodata acest PC... SCAM!

Reply

Turn your smartphone into a NANO-PHONE and earn money!
German company with unique nanotechnology, which has no analogues in the market!
Protect your smartphone, tablet from bumps, scratches, water, dust, dirt and bacteria! Save any device in perfect condition!
In the near future will be available for NANO product (Nano Protect) that will please everyone apsolut for a windshield and body protection (paint) your car.
Your favorite car will be protected will not be accidental damage, scratches, cracks and chips!
Test it NOW <<< bit.ly/2bcCLNx>>> Watch video

Buy or register as a partner;
<<>>

Contact;
email banugheorghesandu@gmail.com
phone +330610503087

Reply

Trimiteți un comentariu